Sangria cu mere si caise

Printeaza

Sangria cu mere si capsune din: vin rosu, mar, caisa, piersica, capsune, lamaie, zahar brun, busuioc, gheata.

Ingrediente:Sangria_cu_mere_si_capsune

  • 400 ml vin roșu
  • 1 măr
  • 1 caisă
  • 1 piersică
  • 8 căpșune
  • 1 lămâie
  • 2 lingurițe zahăr brun
  • frunze de busuioc
  • cuburi de gheață

 

Mod de preparare:

Mărul, caisa și piersica se curăță și se toacă mărunt.

Se toarnă vinul peste fructele tocate, se adaugă zahărul brun și se lasă 4 ore la rece.

Se strecoară vinul. În 2 pahare se pun jumătăți de căpșune, rondele de lămâie și frunze de busuioc.

Peste ele se toarnă vinul aromat și se adaugă cuburi de gheață.

Sangria cu mere si capsune

Sangria_cu_mere_si_capsune

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.