Cocktail cu mar si prosecco din: suc de mere, prosecco, sirop de lamaie, limeta, menta, gheata, mar. Prosecco este produs în regiunea Veneto din Italia, în special în provincia Treviso și zona de înconjurare. Această regiune este situată în nord-estul Italiei și oferă condiții climatice ideale pentru cultivarea strugurilor necesari producției de Prosecco. Ingrediente: […]
Sangria Rose
PrinteazaSangria Rose din: vin rose, portocala, lamai, ananas, cointreau si apa minerala.
Ingrediente:
- 1 l vin rose
- 1 portocala
- 2 lamai
- 1 ananas copt
- 1 strop de Cointreau
- 1 sticla de apa minerala carbogazoasa sau plata
Mod de preparare:
Sangria Rose: Curatam portocala in forma de spirala. Curatam si stratul alb si feliem fructele. Feliem lamaile impreuna cu coaja.
Feliem ananasul. Punem fructele in bol si adaugam si coaja de lamaie.
Adaugam vinul rose si stropim cu Cointreau. Lasam 2 ore sa stea si doar inainte de servire completam cu apa minerala carbogazoaza sau plata.
Savurati!
Reteta zilei: Cocktail mojito cu aroma de capsuni
Cocktail mojito cu aroma de capsuni din: menta, suc de lamaie, piure de capsuni, apa minerala, zahar, limeta. Cocktailul Mojito cu aromă de căpșuni este o variantă rafinată și fructată a clasicului mojito, îmbogățit cu prospețimea mentei și a sucului de lămâie. Piureul de căpșuni adaugă o notă dulce și vibrantă, complementând perfect aciditatea limetei […]