Sangria

Printeaza

O reteta simpla de sangria din: vin rosu, suc de portocala, pepene verde si portocale. Cand pregatim bauturi nationala a spaniolilor, sangria, sa lasam fantezia sa zboare. In loc de pepene verde puteti folosi si alte fructe, de exemplu caise sau piersici, sau lamaie si zeama de lamaie. Putem adauga si putin Cointreau, coniac, Maraschino sau chiar rom alb.

Ingrediente:Sangria

  • 1 l vin rosu
  • 1/2 l suc proaspat de portocala
  • 1 pepene verde
  • 2 portocale

 

Mod de preparare:

Taiem in cuburi miezul pepenelui sau facem din el bilute, feliem portocalele in bucati subtiri, apoi punem fructele in bol. Adaugam vinul rosu si sucul de portocale si indulcim cu zahar, dupa gust. Lasa o ora, dupa care servim cu cuburi de gheata.

Sangria

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.