Sangrita

Printeaza

O reteta de sangrita din: suc de rosii, zeama de lamaie, portocale, ceapa verde, tabasco si cuburi de gheata.

Ingrediente:Sangrita

  • 200 ml suc de roşii
  • 2 lămâi (zeama)
  • 6 portocale (zeama)
  • 4 fire de ceapă verde
  • 8 picături de tabasco
  • cuburi de gheaţă

 

Mod de preparare:

Pune într-o carafa zeama de la citrice, sucul de roşii şi picăturile de tabasco şi amestecă-le bine. Spală şi curăţă ceapa verde, păstrând şi puţin din par­tea verde.

Toarnă sangrita în pahare înalte răcite în prealabil şi scufundă în fiecare câte un fir de ceapă verde.

Adaugă câte­va cuburi de gheaţă şi serveşte-o imediat. Mai poţi adăuga, pentru aromă şi decor, câteva frunze de ţelină şi felii de portocală.

Sangrita

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.