Şaorma cu pui

Printeaza

O reteta de saorma de pui din: lipii, piept de pui afumat, salata, rosie, ceapa rosie, castravete, patrunjel, ulei, zeama de lamaie si sare.

Ingrediente:Şaorma cu pui

  • 2 lipii
  • 1 piept de pui afumat
  • 1 salată
  • 1 roşie
  • 1 ceapă roşie
  • 1 castravete
  • 3 fire de pătrunjel
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 linguriţă cu zeamă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală bine frunzele de salată, lasă-le să se zvânte, rupe-le în fâşii. Ames- tecă-le într-un castron împreună cu pătrunjelul, ceapa, castravetele şi roşia tăiată în cubuleţe.

Amestecă uleiul cu zeama de lămâie şi un praf de sare. Stropeşte salata cu acest dressing.

Repartizează salata pe lipii şi pune deasupra pieptul de pui afumat. Rulează cât mai strâns şi serveşte de îndată.

Şaorma cu pui

Şaorma cu pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.