Sapte deserturi pentru masa de Paşte

Printeaza

Va prezentam Sapte deserturi pentru masa de Paşte:

Deserturi

Desert cald cu crema de ou

 

Desert_cald_cu_crema_de_ou

O reteta de desert cald cu crema de ou din: unt, cornuri, gem de caise, caise deshidratate, stafide, rom, oua, lapte, frisca, zahar, esenta de vanilie, scortisoara si zahar brun. Ingrediente: 50 g unt, inmuiat 6 cornuri (din aluat de cozonac) taiate felii 1,5 cm 4 linguri gem de caise 50 g caise deshidratate,…

Read more »

Chec de morcovi cu glazură de scorţişoară

 

Chec_de_morcovi_cu_glazura_de_scortisoara

O reteta de chec de morcovi cu glazura de scortisoara din: suc si coaja de portocala, stafide, ulei de floarea soarelui, oua, zahar brun, faina integrala, praf de copt, condimente, bicarbonat de sodiu, morcovi, nuci, crema de branza, unt, zahar pudra si scortisoara. Ingrediente: sucul si coaja rasa de la 1 portocala 50 g…

Read more »

Sorbet din fructe roşii

 

Sorbet_din_fructe_rosii

O reteta de sorbet din fructe rosii din: fructe de padure, sirop de zahar si zeama de lamaie. Ingrediente: 220 g fructe de padure (zmeura, mure, coacaze, afine) 140 ml sirop de zahar 1 lamaie (zeama)   Mod de preparare: Spală cu grijă fructele sub jet de apă rece şi lasă-le să se scurgă…

Read more »

Deliciu cu mac

 

Deliciu_cu_mac

O reteta de deliciu cu mac din: faina, cacao, zahar pudra, mac, lapte, oua, margarina, bicarbonat, ciocolata, frisca, unt si dlulceata. Ingrediente: 2 cani faina 1 lingura cu varf de cacao 2 cani zahar pudra 1 cana cu mac 1 cana lapte 4 oua 200 g margarina 1 lingurita bicarbonat pentru glazura: 200 g…

Read more »

Pătrăţele cu ciocolată şi caramel

 

Patratele_cu_ciocolata_si_caramel

O reteta de patratele cu ciocolata si caramel din: zahar brun, unt, miere, fulgi de ovaz, caramel, ciocolata si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 200 g zahar brun 200 g unt, plus extra pentru uns 2 linguri miere 350 g fulgi de ovaz 400 g de caramel 200 g de ciocolata 1 lingura de…

Read more »

Prăjitură Victoria

 

Prajitura_Victoria

O reteta de prajitura victoria din: unt, zahar pudra, extract de vanilie, oua, faina, praf de copt, gem de zmeura, smantana si zahar pudra. Ingrediente: 200 g unt nesarat, moale, plus extra pentru uns 200 g de zahar pudra 1 lingurita extract de vanilie 4 oua medii 200 g faina, plus extra pentru blatul…

Read more »

Sorbet de căpşuni

 

Sorbet_de_capsuni

O reteta de sorbet de capsuni din: capsuni, sirop de zahar, zeama de lamaie, albus de ou, sos de ciocolata, capsuni si frunze de menta. Ingrediente: 230 g capsuni 140 ml sirop de zahar 1 lamaie (zeama) 1/2 albus de ou pentru decor: sos de ciocolata cateva capsuni frunze de menta   Mod de…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.