Saramura de crap cu rosii si ardei iute din: crap, rosii, usturoi, ardei, ceapa, dafin, sare, piper, smantana. Ingrediente: un kilogram de crap 6 roşii o căpăţînă de usturoi doi ardei capia roşii o ceapă albă un ardei iute mai mare o frunză de dafin o lingură de pastă de tomate pătrunjel sare piper […]
Saramura de crap cu vin
PrinteazaSaramura de crap cu vin din: crap, ceapa, rosii, pasta de tomate, ulei, vin, usturoi, ulei, ardei, sare, piper, boia.
- 600 g crap
- 2 cepe
- 3 roşii
- 1 lingură cu pastă de tomate
- 100 ml ulei
- 50 ml vin alb
- 1 ardei iute
- • 1 căpăţână de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
- cimbru
- boia dulce
Mod de preparare:
Curăţă şi spală peştele, după care porţioneaza-l în bucăţi potrivite, sărează-le şi rumeneşte-le în ulei.
Căleşte ceapa tăiată rondele. Adaugă pastă de tomate şi usturoi zdrobit. Stinge cu vin şi condimentează.
Lasă să fiarba înăbuşit, cam 15 minute.
Toarnă acest sos peste bucăţile din tavă.
Printre ele, pune roşiile decojite şi tăiate cubuleţe şi presară pătrunjel tocat mai mare.
Dă tava la cuptor aproximativ 20 de minute.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Saramura de ten
Saramura de ten din: ten, ulei, usturoi, rosii, ardei, sare. Ingrediente: 1 ten 50 ml ulei 1 capatana de usturoi 2 rosii 2 ardei grasi 2 ardei iuti 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Tenul necuratat de solzi si despicat pe burta in lungime se sareaza foarte bine si se puna pe gratar […]
Pofta buna!