Saramură de biban cu condimente

Printeaza

Saramură de biban cu condimente

Ingrediente:Saramură de biban cu condimente

  • 2 bibani
  • 2-3 roşii
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ardei iute
  • o lingură condimente
  • sare
  • piper după gust
  • 2 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli toarte bine peştele numai în interior. Solzii nu îi îndepărtezi. Incingi grătarul şi pui peştele şi roşiile să se frigă.

Intre timp, pregăteşti sara­mura din 4-5 căni cu apă pe care le fierbi cu condiment, ulei, roşiile coapte pe grătar şi curăţate, rondele de ardei gras şi bucăţele de ardei iute, sare, piper.

După ce a dat în clocot, torni peste peştele fript şi laşi aşa 10 minute să-şi ia gusturile.

Saramură de biban

Saramura de biban

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.