Saramura de crap

Printeaza

Pune sare într-o tavă, lasă să se încingă bine, apoi aşază peştele curăţat de solzi şi maţe, 2-3 cepe mari, 1 ardei gras, 1-2 ardei iuţi, 1-2 roşii (bulion). Dă la cuptor.

Când acestea sunt gata, toacă ceapa, roşiile (bulionul), ardeii şi pune-le într-un vas cu apă cu sare, piper şi boia.

După ce fierb bine, se răstoarnă sosul peste peştele aşezat pe un platou. Ornează cu verdeaţă şi gogoşari roşii.

Saramura de crap

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.