Saramura de pasare cu rosii

Printeaza

Saramura de pasare cu rosii din: carne de pasare, ceapa, ardei gras, rosii, concentrat de legume, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:Saramura de pasare cu rosii

  • 600 g carne de pasare
  • 100 g ceapa
  • 400 g ardei gras
  • 450 g rosii proaspate sau in bulion
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura mica de patrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea curăţată, spălată, portionată se pune la prăjit pe grătarul încins. Ardeii se coc pe acelaşi grătar şi se introduc apoi în apă rece, se docojesc, se taie mărunt şi se pun la fiert, împreună cu ceapa tocată mărunt şi bucăţelele de pui prăjit.

Se adaugă condimente şi se fierbe totul la foc mic, 15 minute. Se adaugă roşiile opărite, decojite şi tăiate mărunt şi se fierbe încă 10 minute. Se stinge focul, se adaugă usturoiul strivit şi sarea.

Inainte de servire se presară pătrunjel şi se poate servi cu mămăliguţă fierbinte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.