Saramură de păstrăv

Printeaza

Saramură de păstrăv din: pastravi, ceapa, rosie, ardei iute, ardei grasi, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Peste_6

  • 2 pastravi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei iute
  • 2 ardei grasi
  • cateva linguri cu ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Păstrăvii îi eviscerezi, îi cureţi, îi speli, îi usuci cu un prosop de hârtie şi îi condimentezi, după care îi frigi într-o tigaie tip grill, bine încinsă.

Separat, într-o cratiţă, încingi puţin ulei, adaugi ceapa tăiată solzişori, ardeii (inclusiv cel iute) tăiaţi cubuleţe şi căleşti totul 5 minute, după care adaugi 300 ml apă, roşia curăţată de coajă şi tăiată cubuleţe.

Acoperi vaşul cu capac şi laşi la foc mic, 30-35 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.