Saramura de peste (crap)

Printeaza

Saramura de peste (crap)

Ingrediente:Saramura de peste

  • 1 crap de 1 kg
  • 1 lingurita de ulei
  • condimente
  • ardei iute
  • verdeata
  • sare

 

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari.

Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin.

Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.Se serveste rece, cu mamaliga.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.