Saramura de peste cu ardei iute

Printeaza

Saramura de peste cu ardei iute

 

Ingrediente: Saramura de peste cu ardei iute

  • 1-2 kg peşte (în funcţie de câte persoane sunt la masă)
  • 1/2 kg roşii
  • ardei iute
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuştean
  • puţin ulei
  • condimente

 

Mod de preparare:

Jumătate din peşte îl frigi pe o tablă presărată cu sare, iar jumătate îl prăjeşti în ulei. După ce s-a fript peştele pui şi roşiile pe tablă să se frigă.

Separat, într-o cratiţă, pui apa la fiert şi în ea adaugi ardei iute după gust, roşiile coapte pe tablă şi date pe râzătoare, condimente.

După ce a dat câteva clocote pui peştele (şi cel prăjit, şi cel fript) şi laşi să dea într-un fiert.

Tragi oala de pe foc şi adaugi pătrunjel şi leuştean tocat mărunt. Servesti cu mămăliguţă.

Saramura de peste cu ardei iute

Saramura de peste cu ardei iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.