Saramura de peste

Printeaza

Saramura de peste se poate face din orice fel de peste. Pestele nu se sareaza, dar trebuie uns bine cu ulei, deoarece se lipeste mai tare decat alta carne.

Gratarul trebuie sa fie foarte bine incins. se frige peste 8-10 minute pe o parte si tot atat pe cealalta, deoarece se rumeneste mai greu, apoi il asezam intr-un castron si turnam peste el saramura fierbinte preparata din apa, delicat, usturoi, leustean tocat si ardei iute.

Se serveste cu mamaliguta calda.

 

Saramura de peste

Saramura de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.