Saramura de pui cu ardei capia

Printeaza

Saramura de pui cu ardei capia din: pulpe de pui, ardei capia, rosii, usturoi, ardei iute, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Saramura de pui cu ardei capia

  • 4 pulpe pui dezosate
  • 2 ardei capia
  • 2 roşii
  • usturoi
  • un ardei iute
  • cimbru
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pulpele de pui se frig cu puţină sare pe grătar.

Separat, se pune apă la fiert, si în ea se adaugă sarea, piperul, cimbrul, roşiile şi ardeii capia, copţi, curăţaţi de coajă si tocaţi mărunt, si usturoiul tăiat mărunt.

Se dă saramura un pic în clocot, se adaugă pulpele fripte, se mai dau un pic în clocot şi se dau deoparte.

Saramura se serveste fierbinte, alături de mămăliguţă proaspăt preparată si un ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.