Tocăniță de Fazan Aromată din: fazan, ceapa, morcovi, telina, vin rosu, bulion de pui, usturoi, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Tocănița de fazan este un preparat tradițional și rafinat, care combină savoarea cărnii de fazan cu aroma de pădure și legume proaspete. Această rețetă vă va ghida prin procesul de pregătire, […]
Saramură de hribi cu rozmarin
PrinteazaSaramură de hribi cu rozmarin: hribi, ulei, ardei iute, ardei gras, rosii, patrunjel, rozmarin, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg hribi sau alte ciuperci
- 50 ml ulei
- 1 ardei iute
- 1 ardei gras
- 4 roşii
- 1 legătură pătrunjel
- 2 fire rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Saramură de hribi cu rozmarin: Indepărtezi picioruşele hribilor, le speli şi le scurgi bine de apă.
Ungi ciupercile cu ulei, le presari cu sare grunjoasă şi le frigi pe o tablă încinsă sau pe grătar, până când se rumenesc pe ambele părţi. Pui 500 ml de apă fiartă într-o crăticioară.
Când apa începe să fiarbă în clocot, pui ardeiul gras şi cel iute, ambii tocaţi mărunt, roşiile tăiate în feliuţe subţiri, pătrunjelul şi rozmarinul tocate mărunt.
Opreşti focul şi pui în crăticioară ciupercile fripte, fără a le scutura de sare.
Acoperi crăticioara cu un capac şi laşi saramura de ciuperci timp de 10 minute să se înăbuşe, înainte de a o servi.
Pofta buna!
Pate de Porc de Casă: Rețetă Tradițională
Pate de Porc de Casă: Rețetă Tradițională din: carne de porc, ficat de porc, ceapa, usturoi, unt, coniac, oua, sare, piper, otet. Pateul de porc de casă este o delicatesă tradițională cu arome autentice și o consistență cremoasă care îți aduce aminte de gusturile copilăriei. Această rețetă clasică îți va arăta cum să prepari pateul […]
Pofta buna!