Saramură cu macrou

Printeaza

Saramură cu macrou 

Ingrediente:

  • 1 kg macrou
  • 1/4 kg roşii decojite
  • 1 ardei iute
  • 1 căpăţână ustu­roi
  • 1 legătură pătrunjel
  • piper
  • sare
  • condi­mente

 

Mod de preparare:

Saramură cu macrou: Peştele îl frigi la grătar, apoi îl aşezi într-un castron mai mare. Usturoiul îl pregăteşti ca pentru mujdei, adică îl pisezi, iar ardeiul îl tai rondele.

Peste peşte vei pune: usturoiul, ardeiul, ro­şiile tăiate, pătrunjelul, piper, sare şi condi­mentul după gust. Acoperi cu apă cloco­tită şi… gata saramura!

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.