Saramura de peste cu ardei iute si piper

Printeaza

Saramura de peste cu ardei iute si piper

Ingrediente:

  • 1,5 kg crap romanesc
  • 1/2 l suc de roşii
  • 250 ml apă
  • 50 ml oţet
  • 100 ml ulei
  • un vârf de cuţit piper
  • pătrunjel şi mărar tocat
  • usturoi
  • ardei iute după gust

 

Mod de preparare:

Saramura de peste cu ardei iute si piper: Separat peştele tăiat felii se dă prin făină şi se prăjeşte în ulei.

Sucul de roşii cu apa, oţetul, uleiul, piperul, pătrunjelul şi mărarul se fierb împreună, iar la sfârşit se adaugă usturoi şi ardei iute tocate mărunt.

Se scufundă peştele în saramură. Se serveşte caldă, cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.