Saramura de peste cu boia

Printeaza

Saramura de peste cu boia din: peste, ulei, boia, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg de peşte
  • 1 lingură de ulei
  • boia de ardei
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Saramura de peste cu boia: Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine. Se spală, se şterge şi se unge cu ulei.

frige pe un grătar încins, pe ambele părţi.

Saramura se prepară din: 1 ceaşcă de apă, 1 lingură de ulei, boia iute, sare, piper care se fierb şi se toarnă peste peşte.

serveşte cu ver­deaţă tocată mărunt.

In saramură se pot adăuga 2 căţei de usturoi.

Peştele se poate frige pe o plită încinsă presă­rată cu multă sare.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Fazan în Sos de Rodie și Miere

fazan, sare, piper, ulei de masline extravirgin, ceapa, usturoi, suc de rodie, miere, rozmarin, seminte de rodie, frunze de menta. Această combinație inovatoare de dulceața mierii cu aciditatea sucului de rodie aduce o explozie de gusturi în fiecare înghițitură, oferind o notă exotică cărnii de fazan. Perfect […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place saramura de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.