Saramură picantă de peşte (crap)

Printeaza

Saramură picantă de peşte 

Ingrediente:Saramură picantă de peşte

  • 1-2 crapi
  • 1 l apă
  • 5 linguri oţet
  • 3 ardei iuţi
  • 2 linguri  zahăr
  • 1 lingură sare
  • 1 legătură mărar
  • piper după gust
  • foi de dafin
  • cuişoare
  • cimbru
  • ienibahar

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl tai bucăţi pe care le presari cu sare şi piper şi le pui la fript, pe grătarul bine încins. Separat, pui la fiert apa cu oţetul, verdeaţa, ardeii iuţi tăiaţi mărunt, zahărul şi condimente după gust.

Răstorni apoi saramura într-un vas de sticlă şi pui rând pe rând bucăţile de peşte gata fripte. Serveşti saramura de peşte cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.