Saramura de pui la gratar cu cimbru si patrunjel

Printeaza

Saramura de pui la gratar cu cimbru si patrunjel din: pulpe de pui, fire de usturoi verde, usturoi uscat, cimbru, pătrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente: Saramura_de_pui_la_gratar_cu_cimbru_si_patrunjel

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • 2 căţei de usturoi uscat
  • cimbru
  • câteva fire de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci un jar din lemne şi frigi carnea pe grătar. Pui 1 l de apă la fiert cu sare şi piper.

După ce ai fript carnea, o pui într-o cratiţă, torni apa fiartă şi, peste 10 minute, torni usturoiul verde tăiat mărunt şi pe cel uscat, pisat.

Pulpele, astfel pregătite, sunt bune alături de mămăliguţă şi un pahar de vin alb

Saramura de pui la gratar cu cimbru si patrunjel

Saramura_de_pui_la_gratar_cu_cimbru_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.