Saramura de pui la gratar cu cimbru si patrunjel
PrinteazaSaramura de pui la gratar cu cimbru si patrunjel din: pulpe de pui, fire de usturoi verde, usturoi uscat, cimbru, pătrunjel, sare, piper.
- 4 pulpe de pui
- 2-3 fire de usturoi verde
- 2 căţei de usturoi uscat
- cimbru
- câteva fire de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Faci un jar din lemne şi frigi carnea pe grătar. Pui 1 l de apă la fiert cu sare şi piper.
După ce ai fript carnea, o pui într-o cratiţă, torni apa fiartă şi, peste 10 minute, torni usturoiul verde tăiat mărunt şi pe cel uscat, pisat.
Pulpele, astfel pregătite, sunt bune alături de mămăliguţă şi un pahar de vin alb
Saramura de pui la gratar cu cimbru si patrunjel
Pofta buna!