Saramură

Printeaza

Saramura din: crap, rosii, ardei iute, usturoi, patrunjel, sare, ulei si piper.

Ingrediente:

  • 1 crap
  • 2 rosii
  • 2 ardei iuti
  • 4 catei de usturoi
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 50 g sare mare
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Saramură:

Spală peştele, curăţă-l şi porţionează-l. Sărează-l, pune bucăţile în tigaia grill şi lasă să se rumenească pe ambele părţi, între timp, căleşte ardeii iuţi, roşiile tăiate în sferturi, usturoiul tocat mărunt şi stinge cu un litru de apă fiartă şi răcită.

Adaugă piper şi, opţional, două foi de dafin. Spre final, introdu bucăţile de peşte şi lasă să dea într-un clocot.

Saramură

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.