Saratele cu cas din: cas, faina, unt, oua, iaurt, marar, sare. Ingrediente: 300 g caş 450 g făină 100 g unt 2 ouă 100 ml iaurt 1/2 legătură mărar un praf de sare Pentru copt: un ou bătut Mod de preparare: Se trece caşul prin râzătoare şi apoi se amestecă bine cu făina, sarea, […]
Saratele cu trei arome din: faina, praf de copt, margarina, oua, sare, cascaval, smantana, leurda, morcovi, sfecla, susan. Ingrediente: 400 g făină 1/2 plic praf de copt 200 g margarina 2 gălbenuşuri 1 linguriţă de sare 100 g caşcaval 2 linguri smântână 1 legătură leurdă 2 morcovi 1 sfeclă 1 ou 2 linguri de susan […]
Saratele pentru tuica din: faina, unt, cartofi, ou, chimen, sare. Ingrediente: 200 g faină 200 g unt 200 g cartofi fierţi un ou chimen sare Mod de preparare: Se ia aceeaşi cantitate de faină, unt, cartofi fierţi şi pasaţi; se frământă bine cu un gălbenuş de ou; aluatul se întinde pe planşetă, se decupează […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.