Sărăţele cu branza

Printeaza

O reteta de saratele cu branza din: foitaj, branza, unt, menta si patrunjel verde.

Ingrediente:Sărăţele cu branza

  • 500 g foitaj
  • 500 g branza proaspata (tip feta)
  • 50 g unt
  • 1 lingurita menta uscata
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Sfărâmă brânza cu o furculiţă, adaugă mentă uscată şi o linguriţă de pătrunjel tocat. Taie aluatul fâşii late de 10 cm, întinde pe ele câte o lingură de brânză şi rulează-le în formă de tub.

Pune-le într-o tavă, unge-le cu puţin unt topit şi coace-le circa 20 de minute în cuptorul încălzit la 170° C. Pune rulourile pe un platou mare şi serveşte-le calde.

Sărăţele cu branza

Sărăţele cu branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.