Saratele cu branza de vaca

Printeaza

Saratele cu branza de vaca din: faina, branza de vaca, unt, smantana, oua, sare, chimen, susan.

Ingrediente:Saratele cu branza de vaca

  • 350 g făină
  • 250 g brânză (de preferinţă de vacă)
  • 150 g unt
  • 100 g smântână
  • 2 ouă (un ou pentru compoziţie şi unul pentru uns)
  • câte 1 linguriţă sare, chimen, susan

 

Mod de preparare:

Se amestecă brânza dată pe răzătoarea mică cu untul, smântână şi oul, până se omogenizează, cu ajutorul mixerului. Se adaugă apoi treptat făina, şi după ce se formează aluatul, acesta se asază pe masa de lucru.

Aluatul se întinde în grosime de 4-5 mm, şi se taie sărăţelele cu o formă specială.

Se ung apoi cu oul bătut şi se presară chi-menul şi susanul Sărăţelele se coc în cuptorul încins, timp de 15-20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.