Saratele cu branza si chimen

Printeaza

Saratele cu branza si chimen din: faina, telemea, bicarbonat, lapte, margarina, lapte batut, ou, chimen.

Ingrediente:Saratele cu branza si chimen

  • 500 g făină
  • 250 g telemea
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 lingură lapte dulce
  • 250 g margarină
  • 200 ml lapte bătut
  • 1 ou
  • 2 linguriţe chimen

 

Mod de preparare:

Cu 1 oră înainte de preparare, scoţi ingredientele din frigider. Dai brânza pe răzătoarea mare. Mixezi margarina cu oul, brânza şi bicarbonatul, în prealabil stins cu lapte călduţ.

Incorporezi treptat seminţele de chimen şi făina cernută şi omogenizezi aluatul. Modelezi biluţe de aluat de dimensiunea unei caise şi le coci pe rând, în presa pentru sărăţele, în prealabil încălzită, pe care o întorci pe ambele părţi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.