Saratele cu branza topita

Printeaza

Saratele cu branza topita din: faina, unt, drojdie, lapte, branza, oua, sare, chimen.

Ingrediente:Saratele cu branza topita

  • 1 kg făină
  • 200 g unt
  • 50 g drojdie
  • puţin lapte
  • 100 g brânză topită
  • 2 ouă
  • sare
  • chimen

 

Mod de preparare:

Se frământă un kilogram faină, cu 200 g unt sau margarină, se adaugă puţină drojdie (50 g) muiată în lapte, 100 g brânză topită, 2 ouă, o lingură sare şi chimen.

Se coc câte 4 sărăţele o dată, în forma specială, pe aragaz.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.