Saratele cu faina de secara si seminte de in din: făină de secară, făină integrală de grâu, lapte, unt, smantana, oua, sare, susan, seminte de in, branza.
Ingrediente:
600 g făină de secară
200 g făină integrală de grâu
1 păhărel lapte
1 pachet unt (200 g)
3 linguri smântână
4 ouă
1 lingură cu sare
susan
seminţe de in
150 g brânză rasă
Mod de preparare:
Amesteci întâi făina cu untul, apoi adaugi 3 ouă, lapte, smântână, brânză rasă şi sarea.
Frămânţi bine, apoi laşi la rece să se întărească.
Intinzi o foaie, tai din ea diverse forme, le ungi cu ou bătut, presari deasupra susan şi seminţe de in şi le pui în tavă.
Dai apoi tava la cuptor pentru 25 de minute, până se rumenesc.
Saratele de post din: foietaj de post, ketchup, mix de seminte, sare, ulei de masline. Ingrediente: foietaj de post ketchup mix de seminţe (dovleac, floarea soarelui, in, susan, mac) sare iodată ulei de măsline Mod de preparare: Foietajul, dezgheţat, se taie fâşii, se unge cu puţin ulei de măsline, ketchupul se distribuie pe foaia […]
Saratele cu salata si branza din: faina, sfecla, lapte, ciuperci, branza cu mucegai, nuca, susan, ardie capia, linte, sos de soia, ulei, ou, lamaie, mac, salata verde, cimbru, sare, piper, unt. Ingrediente: 400 g făină o sfeclă roşie 180 ml lapte dulce 150 g ciuperci 300 g brânză cu mucegai 100 g nucă 20 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.