Saratele pentru tuica

Printeaza

Saratele pentru tuica din: faina, unt, cartofi, ou, chimen, sare.

Ingrediente:

  • 200 g faină
  • 200 g unt
  • 200 g cartofi fierţi
  • un ou
  • chimen
  • sare

 

Mod de preparare:

Saratele pentru tuica: ia aceeaşi cantitate de faină, unt, cartofi fierţi şi pasaţi; se frământă bine cu un gălbenuş de ou; aluatul se întinde pe planşetă, se decupează fâşii înguste, care se ung cu albuş şi pe care se presară chimen şi sare.

coc în tava unsă şi tapetată, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

 

Ceai de Mușețel și Lavandă

Ceai de Mușețel și Lavandă: Ghid Complet de Preparare și Beneficii – este o combinație ideală pentru momentele de relaxare și detensionare. Acest amestec oferă nu doar un gust plăcut și aromat, ci și multiple beneficii pentru sănătate. Mușețelul este renumit pentru proprietățile sale calmante și antiinflamatoare, în timp ce lavanda aduce un efect liniștitor […]

Crackers de Secară

Crackers de Secară: Ghid Complet de Preparare și Beneficii – o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru gustările zilnice. Bogate în fibre și nutrienți esențiali, aceste gustări crocante sunt ideale pentru a fi savurate alături de diverse toppinguri sau dip-uri. Secară, fiind un ingredient cu un conținut ridicat de fibre, contribuie la sănătatea digestivă și oferă […]

 

Clătite cu Spirulină și Afine

Clătite cu Spirulină și Afine – sunt o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau brunch. Spirulina, o algă albastru-verde, este cunoscută pentru conținutul său ridicat de proteine, vitamine și minerale, în timp ce afinele adaugă un gust dulce și sunt bogate în antioxidanți. Această rețetă combină ambele ingrediente pentru a crea un preparat […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.