Saratele de post din: foietaj de post, ketchup, mix de seminte, sare, ulei de masline.
Ingrediente:
foietaj de post
ketchup
mix de seminţe (dovleac, floarea soarelui, in, susan, mac)
sare iodată
ulei de măsline
Mod de preparare:
Foietajul, dezgheţat, se taie fâşii, se unge cu puţin ulei de măsline, ketchupul se distribuie pe foaia de foietaj, apoi se presară sarea iodată şi mixul de seminţe.
Sărăţelele se transferă pe tava tapetată cu foaie de pergament.
Se introduce tava în cuptorul preîncins, aproximativ 15 minute la foc puternic.
Saratele cu smantana si cascaval din: faina, margarina, untura, smantana, sare, drojdie, cascaval, galbenus, apa, lapte si cafea. Ingredinte: 1 kg. faina de patiserie 250 gr. margarina 300 gr. untura 5 linguri de smantina o lingura sare fina 20 gr. drojdie 200 gr. cascaval ras pe razatoarea mica 3 galbenusuri de ou 100 ml apa […]
Saratele cu ovaz din: maia, faina, ulei, cascaval, telemea, chimen, seminte. Ingrediente: 100 g maia de secară 1 lingură ulei măsline 150 g caşcaval ras 150 g telemea sărată rasă 1 lingură chimen 2 linguriţe seminţe negrilică (opţional) 650 g fâină de ovăz + pentru presărat pe masa de lucru Mod de preparare: Se […]
Saratele cu branza si susan din: faina, branza de vaca, unt, smantana, oua, sare, chimen, susan. Ingrediente: 350 g făină 250 g brânză 150 g unt 100 g smântână 2 ouă (un ou pentru compoziţie şi unul pentru uns) câte 1 linguriţă sare, chimen, susan Mod de preparare: Se amestecă brânza dată pe răzătoarea mică […]
Saratele cu parmezan din: faina, unt, parmezan, lapte, smantana, cartofi. Ingrediente: 200 g făină 80 g unt 100 g cartofi fierţi şi zdrobiţi 150 g parmezan ras 1 ou sare 1 lingură lapte 1 lingură smântână seminte de in Mod de preparare: Se amestecă 200 g făină cu 80 g unt; se înglobează 100 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.