Sardine in crusta de sare

Printeaza

Sardine in crusta de sare din: sardine, ulei de masline, frunze de dafin, rozmarin, cimbru, sare, lamai.

Ingrediente:Sardine_in_crusta_de_sare

  • 16 sardine proaspete
  • ulei de masline
  • 6 frunze de dafin
  • rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • 500 g sare
  • 2 lamai

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 210 °C. Sardinele se curăţă de intestine, dar se păstrează solzii.

Se pun sardinele pregătite, pe un platou uns cu ulei de măsline, pe care s-au aşezat frunzele de dafin şi ace de rozmarin.

Se amestecă sarea grunjoasă cu cimbru şi se acoperă complet sardinele cu acest amestec.

Se coc sardinele 25 min. la cuptor şi se servesc decorate cu rondele de lămâie.

Sardine in crusta de sare

Sardine_in_crusta_de_sare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.