Sardine cu portocale

Printeaza

Sardine cu portocale din: sardine, portocale, stafide, muguri de pin, mustar iute, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Sardine_cu_portocale

  • 600 g sardine proaspete sau conservate
  • 2 portocale
  • 1 lingura stafide
  • 1 lingura muguri de pin
  • 2 linguri mustar iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi sardinele, tăiaţi- le aripioarele, capul şi coada. Prăjiţi-le în ulei încins, pe ambele părţi, apoi scoateţi-le pe hârtie absorbantă, pentru a elimina grăsimea de prisos. Amestecaţi într-un castron sucul de portocală cu muştarul, sare şi piper, după gust.

Adăugaţi coaja rasă de la 1 portocală, stafidele şi mugurii de pin. Aşezati sardinele pe un platou şi turnaţi deasupra sosul obţinut. Ţineţi pla­toul la rece câteva minute înainte de servire.

Sardine cu portocale

Sardine_cu_portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.