Sardine cu usturoi la cuptor

Printeaza

Sardine cu usturoi la cuptor din: sardine, pesmet, usturoi, ulei de masline, patrunjel, sare.

Ingrediente:Sardine cu usturoi la cuptor

  • 500 sardine
  • 200 g pesmet
  • 1 căpăţână mică de usturoi
  • ulei de măsline cât este nevoie
  • 3-4 fire pătrunjel verde
  • sare

Mod de preparare:

Se curăţă şi se sparlă sardinele. Se taie usturoiul şi pă­trunjelul mărunt.

Intr-un castron se pun pesmetul, usturoiul, pătrunje­lul, sarea şi puţin câte puţin ulei, până când pesmetul a absorbit uleiul şi formează o compoziţie de consistenţa „nisipului ud”.

Se trec sardinele prin compoziţia obţinută şi se pun în tavă pe hârtie de copt.

Se bagă în cuptorul încălzit pentru aproximativ 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.