Sardine cu verdeata

Printeaza

Sardine cu verdeata din: sardine, paine prajita, patrunjel verde, lamaie, portocala, ceapa, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Sardine_cu_verdeata

  • 8 sardine
  • 3 felii paine prajita
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 lamaie mare
  • 1 portocala
  • 1 ceapa
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare:

Pregăteşti umplutura: fărâmiţezi pâinea prăjită şi o amesteci împreună cu pătrunjelul tocat, coaja de lămâie şi portocală rase ‘ fin. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în 2-3 linguri de ulei de măsline, apoi stingi cu zeama de portocală şi de la V2 lămâie proaspăt stoarsă.

Presari sardinele cu sare şi piper atât pe dina­fară, cât şi în interior. Le umpli cu amestecul de pâine şi le pui într-o tavă unsă cu ulei de măsline. Peste sardine pui ceapa călită. Introduci tava în cupto­rul preîncălzit, pentru aproximativ 30 de minute.

Serveşti sardinele stropite cu restul de zeamă de lămâie.

Sardine cu verdeata

Sardine_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.