ulei, branza cheddar. Branza Cheddar este o branza din categoria branzeturilor tari, originara din Marea Britanie. Numele sau provine de la orasul Cheddar, din regiunea Somerset, unde a fost produsa pentru prima oara in secolul al XII-lea. Aceasta branza este realizata din lapte de vaca si este disponibila in mai multe […]
Sardine la gratar
PrinteazaSardine la gratar din: sardine, ardei, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru.
Ingrediente:
- 500 g sardine eviscerate
- cate 1 ardei gras rosu, galben si verde
- 2 catei de usturoi
- 5 linguri de ulei de masline
- sare
- piper
- 1 lingura cimbru tocat
- 2 linguri otet balsamic
Mod de preparare:
Sardine la gratar: Spalati pestele si uscati-l pe un servet de bucatarie. Pregatiti ardeii, indepartati-le semintele si taiati-i felioare mai mari.
Curatatiusturoiul, tocati-l marunt si amestecati-l cu uleiul de masline. Asezati ardeiul in tigaia grill. Condimentati-l bine cu sare si piper si ungeti-l cu usturoiul cu ulei.
Frigeti-l circa 12-15 minute, avand grija sa-l intoarceti continuu.
Indepartati eventualele oase de peste de pe partea cu piele a sardinelor si presarati-le cu cimbru. Ungeti-le pe ambele parti cu uleiul cu usturoi, apoi frigeti-le 4-5 minute.
Serviti-le impreuna cu ardeiul pregatit si presarati-le cu otet balsamic.
Pofta buna!
carnati de calitate, chifle pentru hot dog, ceapa rosie, ketchup, mustar, ulei, muraturi. Hot dog-ul este o gustare rapidă și ușor de preparat, perfectă pentru petreceri sau zilele în care nu aveți timp sau chef să gătiți ceva complicat. Totuși, din cauza conținutului ridicat de grăsimi și carbohidrați, ar trebui […]