Mâncare de Sfeclă Roșie cu Hrean – Această rețetă este perfectă ca salată sau garnitură, oferind o explozie de arome și nutrienți. Este ideală pentru a însoți diverse feluri principale, aducând un plus de prospețime și vitalitate în farfuria ta. Sfecla roșie este bogată în antioxidanți, vitamine și minerale esențiale, având proprietăți detoxifiante și antiinflamatorii. […]
Sardine umplute cu cascaval si pesmet
PrinteazaSardine umplute cu cascaval si pesmet din: sardine, pesmet, patrunjel, usturoi, cascaval, ou, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 16 sardine curatate de solzi
- 2 cani pesmet
- 1 cana patrunjel tocat
- 1/2 catel usturoi
- 1 cana cascaval razuit
- 1 ou batut
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Indepărtezi capetele şi organele fiecărui peşte şi elimini şira spinării. Presari pesmetul, pătrunjelul şi usturoiul într-un blenderşi mixezi.
Apoi, pui compoziţia într-un vas împreună cu jumătate din cantitatea de caşcaval, oul, sarea şi piperul după gust. Amesteci bine.
Umpli peştii cu compoziţia obţinută şi îi aşezi într-o tavă pe care ai uns-o în prealabil cu ulei. Incingi cuptorul şi bagi peştii la făcut. Ii laşi cam 20-25 de minute la foc mediu.
Inainte cu 10 minute de a-i scoate, presari şi restul de caşcaval răzuit. Serveşti cât sunt calzi.
Sardine umplute cu cascaval si pesmet
Pofta buna!
Tartine cu Roșii Cherry și Busuioc
Tartine cu Roșii Cherry și Busuioc – Rețeta Simplă și Delicioasă – sunt gustări ușoare și rafinate, perfecte pentru a fi servite la micul dejun, prânz sau ca aperitiv la petreceri. Această rețetă este simplă și rapidă, combinând aroma dulce a roșiilor cherry cu prospețimea busuiocului și gustul bogat al pâinii prăjite. Cu doar câteva […]