Sardine umplute cu cascaval si pesmet

Printeaza

Sardine umplute cu cascaval si pesmet din: sardine, pesmet, patrunjel, usturoi, cascaval, ou, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Sardine_umplute_cu_cascaval_si_pesmet

  • 16 sardine curatate de solzi
  • 2 cani pesmet
  • 1 cana patrunjel tocat
  • 1/2 catel usturoi
  • 1 cana cascaval razuit
  • 1 ou batut
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Indepărtezi capetele şi organele fiecărui peşte şi elimini şira spinării. Presari pesmetul, pătrunjelul şi usturoiul într-un blenderşi mixezi. Apoi, pui compoziţia într-un vas împreună cu jumătate din cantitatea de caşcaval, oul, sarea şi piperul după gust. Amesteci bine.

Umpli peştii cu compoziţia obţinută şi îi aşezi într-o tavă pe care ai uns-o în prealabil cu ulei. Incingi cuptorul şi bagi peştii la făcut. Ii laşi cam 20-25 de minute la foc mediu. Inainte cu 10 minute de a-i scoate, presari şi restul de caşcaval răzuit. Serveşti cât sunt calzi.

Sardine umplute cu cascaval si pesmet

Sardine_umplute_cu_cascaval_si_pesmet

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.