Sardine umplute cu cascaval si pesmet
PrinteazaSardine umplute cu cascaval si pesmet din: sardine, pesmet, patrunjel, usturoi, cascaval, ou, sare, piper, ulei.
- 16 sardine curatate de solzi
- 2 cani pesmet
- 1 cana patrunjel tocat
- 1/2 catel usturoi
- 1 cana cascaval razuit
- 1 ou batut
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Indepărtezi capetele şi organele fiecărui peşte şi elimini şira spinării. Presari pesmetul, pătrunjelul şi usturoiul într-un blenderşi mixezi. Apoi, pui compoziţia într-un vas împreună cu jumătate din cantitatea de caşcaval, oul, sarea şi piperul după gust. Amesteci bine.
Umpli peştii cu compoziţia obţinută şi îi aşezi într-o tavă pe care ai uns-o în prealabil cu ulei. Incingi cuptorul şi bagi peştii la făcut. Ii laşi cam 20-25 de minute la foc mediu. Inainte cu 10 minute de a-i scoate, presari şi restul de caşcaval răzuit. Serveşti cât sunt calzi.
Sardine umplute cu cascaval si pesmet
Pofta buna!