Ceai de coada-soricelului și rozmarin – Elixirul sănătății și vitalității – Combinând proprietățile medicinale ale coada-soricelului cu aromele puternice și revitalizante ale rozmarinului, acest ceai este perfect pentru a te bucura de un moment de relaxare și pentru a susține sănătatea generală. Știați că coada-soricelului, cunoscută științific ca Achillea millefolium, a fost folosită din timpuri […]
Sardine cu verdeata
PrinteazaSardine cu verdeata din: sardine, paine prajita, patrunjel verde, lamaie, portocala, ceapa, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 8 sardine
- 3 felii paine prajita
- 1/2 legatura patrunjel verde
- 1 lamaie mare
- 1 portocala
- 1 ceapa
- 5 linguri ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Pregăteşti umplutura: fărâmiţezi pâinea prăjită şi o amesteci împreună cu pătrunjelul tocat, coaja de lămâie şi portocală rase fin.
Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în 2-3 linguri de ulei de măsline, apoi stingi cu zeama de portocală şi de la 1/2 lămâie proaspăt stoarsă.
Presari sardinele cu sare şi piper atât pe dinafară, cât şi în interior. Le umpli cu amestecul de pâine şi le pui într-o tavă unsă cu ulei de măsline.
Peste sardine pui ceapa călită. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 30 de minute.
Serveşti sardinele stropite cu restul de zeamă de lămâie.
Sardine cu verdeata
Pofta buna!
Cocktail Lasky – Un mix unic și memorabil cu gin – promite o experiență memorabilă, combinând ginul cu ingrediente neașteptate pentru a crea un gust distinct și revigorant. Această băutură este perfectă pentru cei care doresc să exploreze noi orizonturi ale mixologiei și să impresioneze oaspeții cu un cocktail sofisticat și rafinat. Știați că ginul […]