Sarlota cu fructe si branza alba
PrinteazaSarlota cu fructe si branza alba
Ingrediente:
- 30 piscoturi de sampanie
- 50 g branza alba
- 100 g zahar pudra
- 1 pachet de zahar vanilat
- 100 g de coacaze negre
- 100 g afine
- 3 piersici
- 250 g de capsuni
- 2 pachetele de gelatina
- 500 ml de rom alb
- frunze de menta
Mod de preparare:
Spala fructele si taie capsunile in doua. Pastreaza cateva fructe pentru decor. Dizolva gelatina in apa rece. Pune pe foc doua linguri de rom in care topesti gelatina.
Amesteca branza alba, romul cu gelatina si zaharul pudra. Adauga fructele si amesteca bine. Tapeteaza forma de sarlota cu folie alimentara.
Varsa restul de rom intr-un castron si adauga putina apa. Inmoaie piscoturile in rom le treci repede ca sa nu devina prea moi) si apoi pune-le in jurul formei, vertical.
Varsa apoi amestecul cu fructe in forma. Intinde totul pentru a disparea eventualele bule de aer. Da la rece cel putin 2 ore.
In momentul servirii scoate sarlota din forma, decoreaz-o cu fructe proaspete si cu frunze de menta.
Sarlota cu fructe si branza alba
Pofta buna!