Sarlota cu fructe si branza alba

Printeaza

Sarlota cu fructe si branza albaSarlota cu fructe si branza alba

Ingrediente:

  • 30 piscoturi de sampanie
  • 50 g branza alba
  • 100 g zahar pudra
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 100 g de coacaze negre
  • 100 g afine
  • 3 piersici
  • 250 g de capsuni
  • 2 pachetele de gelatina
  • 500 ml de rom alb
  • frunze de menta

 

 

Mod de preparare:

Spala fructele si taie capsunile in doua. Pastreaza cate­va fructe pentru decor. Dizolva gelatina in apa rece. Pune pe foc doua linguri de rom in care topesti gelati­na.

Amesteca branza alba, romul cu gelatina si zaharul pudra. Adauga fructele si amesteca bine.  Tapeteaza for­ma de sarlota cu folie alimentara.

Varsa restul de rom in­tr-un castron si adauga putina apa. Inmoaie piscoturile in rom le treci repede ca sa nu devina prea moi) si apoi pune-le in jurul formei, vertical.

Varsa apoi amestecul cu fructe in forma. Intinde totul pentru a disparea eventualele bule de aer. Da la rece cel putin 2 ore.

In momentul servirii scoate sarlota din forma, decoreaz-o cu fructe proaspete si cu frunze de menta.

Sarlota cu fructe si branza alba

Sarlota cu fructe si branza alba.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.