Sarlota cu fructe si piscoturi
PrinteazaSarlota cu fructe si piscoturi din: oua, zahar, lapte, cacao, gelatina, smantana, rom, piscoturi, fructe.
- 8 ouă
- 100 g zahăr
- 200 ml lapte
- 20 g cacao
- 3 foi gelatină
- 40 g zahăr pudră
- 100 g smântână pentru frişca
- rom
- pişcoturi
- fructe proaspete
- fructe confiate
Mod de preparare:
Hidratezi gelatina conform informaţiilor de pe ambalaj.
Baţi ouăle cu zahărul şi cu laptele, aşezi vasul pe baie de aburi şi amesteci continuu. Incorporezi gelatina, apoi cacaua, în ploaie, şi mai ţii pe foc amestecând întruna.
Iei vasul de pe foc, îl pui în apă rece şi amesteci până când se răceşte complet. Separat, baţi frişca împreună cu zahărul pudră şi o încorporezi, cu o paletă, de jos în sus, în crema de ciocolată.
Pui rom în şarlotă, apoi o torni în pahare şi o serveşti, dacă vrei, cu pişcoturi şi cu fructe proaspete sau confiate.
Sarlota cu fructe si piscoturi
Pofta buna!