Sarlota cu vanilie si struguri

Printeaza

Sarlota cu vanilie si struguri din: lapte batut, lapte, gelatina, zahar, zahar vanilat, afine, struguri, frisca, ciocolata alba.

Ingrediente:Sarlota_cu_vanilie_si_struguri

  • 400 ml lapte batut
  • 100 ml lapte fierbinte
  • 6 foi gelatina
  • 3-4 linguri cu zahar
  • 2 pliculete cu zahar vanilat
  • 200 g afine
  • 200 g struguri
  • 200 ml frisca lichida
  • ciocolata alba

 

Mod de preparare:

Pune foile de gelatină la înmuiat în apă rece şi lasă-le cinci minute. Scurge-le şi dizolvă-le cu furculiţa în lapte fierbinte. Când laptele cu gelatină ajunge aproape de temperatura camerei, toarnă-l peste laptele bătut împreună cu fructele zdrobite, vanilia, zahărul.

Dă totul la frigider până ce baţi frisca. Incorporeaz-o in amestec, toarnă în forme sau pahare, ornează cu struguri şi ciocolată albă şi dă la frigider cel puţin un sfert de oră.

Sarlota cu vanilie si struguri

Sarlota_cu_vanilie_si_struguri

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.