Sarlota cu vanilie si struguri
PrinteazaSarlota cu vanilie si struguri din: lapte batut, lapte, gelatina, zahar, zahar vanilat, afine, struguri, frisca, ciocolata alba.
- 400 ml lapte batut
- 100 ml lapte fierbinte
- 6 foi gelatina
- 3-4 linguri cu zahar
- 2 pliculete cu zahar vanilat
- 200 g afine
- 200 g struguri
- 200 ml frisca lichida
- ciocolata alba
Mod de preparare:
Pune foile de gelatină la înmuiat în apă rece şi lasă-le cinci minute. Scurge-le şi dizolvă-le cu furculiţa în lapte fierbinte. Când laptele cu gelatină ajunge aproape de temperatura camerei, toarnă-l peste laptele bătut împreună cu fructele zdrobite, vanilia, zahărul.
Dă totul la frigider până ce baţi frisca. Incorporeaz-o in amestec, toarnă în forme sau pahare, ornează cu struguri şi ciocolată albă şi dă la frigider cel puţin un sfert de oră.
Sarlota cu vanilie si struguri
Pofta buna!