Sarlota de capsuni cu iaurt
PrinteazaSarlota de capsuni cu iaurt din: compot, iaurt gras, pişcoturi, căpşuni, zahar pudra
Ingrediente:
- 200 ml compot
- 600 g iaurt gras
- 1 pachet pişcoturi
- 300 g căpşuni
- zahăr pudră, pentru decor
Mod de preparare:
Speli căpşunile, le îndepărtezi codiţele şi le pui luşcurs. Ţii iaurtul la scurs.
Laşi să se scurgă 2-3 ore, amestecând din când în când. înmoi pişcoturile în compot şi le aşezi pe fundul şi pe lateralele unei forme de şarlotă.
Tai căpşunile şi le amesteci cu iaurtul. Pui un strat de cremă, un strat de pişcoturi şi din nou un strat de cremă.
Aşezi deasupra pişcoturi şi pui o farfurie. Dai la frigider peste noapte, după care răstomi şi decorezi cu căpşuni şi zahărpudră.
Sarlota de capsuni cu iaurt
Pofta buna!