Sarlota de ciocolata cu nuca

Printeaza

Sarlota de ciocolata cu nuca

Ingrediente:Sarlota de ciocolata cu nuca

  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 200 g ciocolata
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • 100 g nuci sau migdale
  • 1 lamiie
  • 2 tablete de ciocolata
  • 3 pahare smintina

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat.
Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pina se obtine o crema omogena.Nucile sau migdalele taiate extrem de fin sint amestecate cu zaharul pudra si sucul unei lamii.

Acest amestec se intinde peste crema. Intr-o craticioara pe foc foarte mic se pun la topit cele 2
tablete de ciocolata.

Se ia ciocolata de pe foc, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna incet peste smintina, amestecindu-se continuu pina se obtine o crema consistenta.

Se toarna peste restul compozitiei si se pune castronul in frigider pentru citeva ore.

Se serveste rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.