Sarlota de ciocolata cu smantana

Printeaza

Sarlota de ciocolata cu smantana

Sarlota de ciocolata din: zahar pudra, unt, ciocolata, zahar vanilat, nuci, lamaie, ciocolata, smantana.

Ingrediente:

  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 200 g ciocolata
  • 2 pachetete zahar vanilat
  • 100 g  migdale sau nuci
  • 1 lamaie
  • 2 tablete de ciocolata
  • 3 pahare smantana

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat.

Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pina se obtine o crema omogena.

Migdalele taiate extrem de fin, sunt amestecate cu zaharul pudra si sucul unei lamii. Acest amestec se intinde peste crema.

Intr-o craticioara pe foc foarte mic se pun la topit cele 2 tablete de ciocolata.

Se ia ciocolata de pe foc, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna incet peste smantana, amestecindu-se continuu pina se obtine o crema consitenta.

Se toarna peste restul compozitiei si se pune castronul in frigider peste citeva ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.