Sarlota de mandarine cu kiwi
PrinteazaSarlota de mandarine cu kiwi din: kiwi, mandarine, portocale, lamai, banane, gelatina, zahar.
- 3 kiwi
- 2 mandarine
- 12 portocale
- 2 lamai
- 2 banane
- 60 gr.gelatina
- 600 ml. apa
- 450 gr.zahar pudra
Mod de preparare:
Inmuiati gelatina 15 minute in apa rece. Puneti-o apoi sa se dizolve in apa calduta impreuna cu zaharul, in alt vas. Adaugati la siropul astfel obtinut coaja rasa de la 2 portocale.
Stoarceti lamaile si portocalele si amestecati zeama cu siropul, apoi treceti totul printr-un tifon. Umeziti peretii si fundul unei forme cu putin sirop si bagati-o 15 minute la frigider.
Curatati de coaja bananele si mandarinele si taiati-le felii subtiri. Tapetati cu ele fundul si peretii formei.
Turnati restul de sirop peste fructe si tineti forma 6 ore la frigider. Ca sa puteti rasturna sarlota, inmuiati forma 30 de secunde in apa calda.
Dupa ce ati rasturnat-o pe un platou, garnisiti-o cu felii de kiwi si serviti-o imediat.
Pofta buna!