Sarlota de mandarine cu kiwi

Printeaza

Sarlota de mandarine cu kiwi din: kiwi, mandarine, portocale, lamai, banane, gelatina, zahar.

Ingrediente:Sarlota de mandarine cu kiwi

  • 3 kiwi
  • 2 mandarine
  • 12 portocale
  • 2 lamai
  • 2 banane
  • 60 gr.gelatina
  • 600 ml. apa
  • 450 gr.zahar pudra

 

Mod de preparare:

Inmuiati gelatina 15 minute in apa rece. Puneti-o apoi sa se dizolve in apa calduta impreuna cu zaharul, in alt vas. Adaugati la siropul astfel obtinut coaja rasa de la 2 portocale.

Stoarceti lamaile si portocalele si amestecati zeama cu siropul, apoi treceti totul printr-un tifon. Umeziti peretii si fundul unei forme cu putin sirop si bagati-o 15 minute la frigider.

Curatati de coaja bananele si mandarinele si taiati-le felii subtiri. Tapetati cu ele fundul si peretii formei.

Turnati restul de sirop peste fructe si tineti forma 6 ore la frigider. Ca sa puteti rasturna sarlota, inmuiati forma 30 de secunde in apa calda.

Dupa ce ati rasturnat-o pe un platou, garnisiti-o cu felii de kiwi si serviti-o imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.