Sarlota de portocale cu branza

Printeaza

Sarlota de portocale cu branza din: oua, zahar, portocale, amidon, gelatina, branza de vaci.

Ingrediente:Sarlota de portocale cu branza

  • 2 gălbenuşuri
  • 80 g zahăr
  • 2 portocale
  • 1 linguriţă amidon
  • 2 foi gelatină
  • 300 g brânză de vaci
  • 3 albuşuri

 

Mod de preparare:

Prepari gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj. Razi şi storci portocalele.

Intr-un bol, baţi gălbenuşurile cu zahărul, apoi adaugi coaja de portocale. Amesteci amidonul cu o lingură de suc de portocale şi cu gălbenuşurile.

Torni totul într-o crăticioară pe care o pui la foc mic, adăugând, treptat, sucul de portocale rămas. Amesteci continuu şi ţii vasul pe foc până când se îngroaşă compoziţia.

După ce s-a răcit, încorporezi gelatina şi brânza de vaci. Baţi albuşurile spumă şi le adaugi, amestecând de jos în sus.

Pui şarlota în boturi şi o dai la frigider cel puţin trei ore. Inainte de servire, o decorezi cu coajă de portocală.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.