Şarlotă de vanilie

Printeaza

Şarlotă de vanilie

Ingrediente:Şarlotă de vanilie

  • 250 g zahăr
  • 6 gălbenuşuri
  • 1,5 kg lapte
  • 1/2 baton vanilie
  • 8 foi gelatină

 

Mod de preparare:

Se fierbe laptele cu vanilia. În acest timp se freacă gălebenuşurile cu zahărul.

Cînd laptele este fiert, se trage la marginea maşinii şi se toarnă treptat gălbenuşurile amestecînd mereu pînă cînd se îngroaşă. Se dă la o parte.

Se dizolvă gelatina în 4-5 linguri de apă fierbinte şi se amestecă cu compoziţia călduţă. Se toarnă în formăşi se pune la gheaţă.

Înainte de a servi, se introduce forma într-un vas cu apă fierbinte şi se răstoarnă pe farfurie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sarlota de vanilie
  • reteta sarlota de vanilie
  • reteta sarlota vanilie
  • sarlota de vanilie reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.