Sarlota de piersici cu biscuiti din: piersici, biscuiti, zahar, gelatina, frisca, visinata, rom. Ingrediente: 250 g biscuiţi fragezi 1 kg piersici 150 g zahăr 6 foi gelatină 500 g frişcă bătută 1 lingură vişinată 3 linguri rom Mod de preparare: Aşezi biscuiţii sau pişcoturile pe fundul şi de jur împrejurul unei tăvi sau crăticioare. […]
Sarlota cu ciocolata si frisca din: ciocolata, frisca, zahar, lapte, unt, oua. Ingrediente: 250 g ciocolată 200 ml frişca lichidă 300 g zahăr 50 ml lapte 100 g unt 4 oua Pentru servit: 50 ml frişcă bătută scorţişoară mentă proaspătă Mod de preparare: Se pun ciocolata cu laptele la topit la bain-marie şi, după […]
Sarlota de ciocolata alba din: piscoturi, ciocolata, oua, lpate, amidon, zahar, compot. Ingrediente: 20 de piscoturi 200 g ciocolată albă 4 ouă 800 ml lapte 2 linguri amidon de porumb 150 g zahăr 200 ml compot de mere Mod de preparare: Se amestecă ouăle cu zahărul până la omogenizare, apoi se adaugă amidonul. Se […]
Sarlota cu zmeura din: gelatina, lapte, iaurt, zmeura, vanilie, zahar. Ingrediente: 6 foi gelatină 300 ml lapte 300 g iaurt gras 100 g zmeură 1 linguriţă esenţă de vanilie 75 g zahăr pudră Mod de preparare: Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Combini laptele cu iaurtul, adaugi zahărul pudră şi amesteci până se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.