Sarlota de piersici cu biscuiti din: piersici, biscuiti, zahar, gelatina, frisca, visinata, rom. Ingrediente: 250 g biscuiţi fragezi 1 kg piersici 150 g zahăr 6 foi gelatină 500 g frişcă bătută 1 lingură vişinată 3 linguri rom Mod de preparare: Aşezi biscuiţii sau pişcoturile pe fundul şi de jur împrejurul unei tăvi sau crăticioare. […]
Sarlota de lychee
PrinteazaSarlota de lychee din: lychee in suc, gelatina, portocala, compot de fructe exotice, branza mascarpone, zahar pudra, galbenusuri si inghetata.
Ingrediente:
- 1 cutie lychee in suc
- 1 plic gelatina
- 1 portocala
- 1 cutie de 450g compot fructe exotice
- 100g barnza mascarpone
- 100g zahar pudra
- 3 galbenusuri
- 100g inghetata
Mod de preparare:
taie fructele de lychee fasii subtiri, scurge fructele exotice, taie fasii subtiri de coaja de portocala. Pui gelatina la desfacut conform instructiunilor.
Amesteci gelatina cu sucul de fructe, lasi un pic. Aranjezi decorul, cate o lychee si fasii de coaja, apoi torni gelatina si restul de fructe. Lasi la rece.
Freci galbenusurile cu zaharul. Pui pe foc 10 minute, lasi sa se raceasca. Adauga branza si restul de fructe si lychee. Ameseci, torni in pahare.
Pune inghetata peste crema din pahare, apoi decoreaza frumos.
Sarlota de lychee
Pofta buna!
Sarlota cu ciocolata si frisca
Sarlota cu ciocolata si frisca din: ciocolata, frisca, zahar, lapte, unt, oua. Ingrediente: 250 g ciocolată 200 ml frişca lichidă 300 g zahăr 50 ml lapte 100 g unt 4 oua Pentru servit: 50 ml frişcă bătută scorţişoară mentă proaspătă Mod de preparare: Se pun ciocolata cu laptele la topit la bain-marie şi, după […]