Sarlota de ciocolata alba din: piscoturi, ciocolata, oua, lpate, amidon, zahar, compot. Ingrediente: 20 de piscoturi 200 g ciocolată albă 4 ouă 800 ml lapte 2 linguri amidon de porumb 150 g zahăr 200 ml compot de mere Mod de preparare: Se amestecă ouăle cu zahărul până la omogenizare, apoi se adaugă amidonul. Se […]
Sarlota cu zmeura din: gelatina, lapte, iaurt, zmeura, vanilie, zahar. Ingrediente: 6 foi gelatină 300 ml lapte 300 g iaurt gras 100 g zmeură 1 linguriţă esenţă de vanilie 75 g zahăr pudră Mod de preparare: Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Combini laptele cu iaurtul, adaugi zahărul pudră şi amesteci până se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.